Naši vodnikiDamjan

Programe sofinancirajo:Koledar
May 2020
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Plačila in popusti

Vpis otroka

Prvi dve vadbi sta za še nikoli vpisane otroke brezplačni, da se ta delno seznani z načinom dela v skupini ter približno dobi občutek o sami vsebini vadbe. V kolikor se odloči za vpis, s starši najde prijavnico na tej spletni strani, jo natisne ter izpolnjeno in podpisano prinese samo levo polovico prijavnega lista na vadbo ter ga odda trenerju. Desno polovico starši obdržijo, saj le ta predstavlja informacije o programu vadbe, urnik na posamezni lokaciji ter postopek o izvedbi plačila.

Plačilo vadnine in članarine je možno le prek poslovnega računa društva. Gotovinskega poslovanja zaradi boljše preglednosti in zahtevnosti zakonodaje pri gotovinskem poslovanju ne izvajamo.

Vpis na začetku šolskega leta

V mesecu oktobru (plačilno obdobje za prvo polletje) in februarju (plačilno obdobje za drugo polletje) otroci, ki so že vpisani na vadbi prejmejo račun v kuverti. Vsi, ki se vpisujejo prvič, prejmejo račun po oddani prijavnici. Plačilo se poravna v ENKRATNEM znesku za prvo obdobje v mesecu oktobru, za drugo pa v februarju (izjema so le novi vpisi med šolskim letom).

20% popust za drugega otroka v družini!

Zaradi velikega vpisa otrok iz iste družine, imamo v društvu že od samega začetka 20% popust na vadnino za drugega oz. vsakega naslednjega otroka iste družine. Popust velja samo za vadnino, članarina v višini 5€/člana ne sodi v popust!

Primer popusta za drugega otroka: za prvega otroka je znesek 160€, drugi pa ima 20% manj, kar pomeni 160€ – 32€ = 128€.

Primer plačila prvega obroka (oktober-februar), kjer sta zajeti vadnina za 4 mesece in letna članarina: 2x tedenska vadba = 160€ (4 meseci x 40€) + 5€ letna članarina = 165€ oz. za drugega  otroka to pomeni 128€ + 5€ = 133€.

Primer plačila za drugo vadbeno obdobje (februar-junij), kjer je zajeta vadnina za 5 mesecev: 2x tedenska vadba = 200€ (5 mesecev x 40€) oz. za drugega  otroka , ki ima 20% popust, je znesek 160€.

Na lokacijah z možnostjo 3x tedenske vadbe upoštevate mesečni znesek 55€.

Vpis med šolskim letom

Možen je tudi vpis med šolskim letom. Kdor se vpiše, ko vadba že poteka, ima prvo dve brezplačni vadbi, da sproba način dela in približno vidi potek same vadbe. V kolikor se odloči za vpis, s starši najde prijavnico na tej spletni strani, jo natisne ter izpolnjeno in podpisano prinese samo levo polovico prijavnega lista na vadbo ter odda trenerju. Desno polovico starši obdržijo, saj le ta predstavlja informacije o programu vadbe, urnik na posamezni lokaciji ter postopek o izvedbi plačila.

Višina vadnine med šolskim letom znaša sorazmerno nižji delež (40€/mesec, predšolski 30€/mesec) od polne vadnine, gledano na mesec vpisa.

Primer višine vadnine za otroka, ki se vpiše v januarju. Od polne vadnine 160€ za prvo polletje, ki se začne z oktobrom, odštejemo vadnino za tri mesece 3 x 40€ = 120€, to pomeni da plačamo vadnino samo za mesec januar v znesku 40€. S februarjem se prične drugo plačilno obdobje, kar pomeni polno plačilo 200€ za nadaljnih 5 mesecev.

Izostanek od vadbe – nižja vadnina

Zgodi se, da se otrok poškoduje (zlomi kosti ipd.) ali dobi dolgotrajno bolezensko stanje, in zato izostane od vadbe za več tednov ali celo mesecev. Za tovrstne primere imamo v društvu seveda razumevanje. Zato za otroka, ki manjka na vadbi 4 polne zaporedne tedne zaradi zdravstvenih težav in nezmožnosti športnega udejstvovanja (to mora veljati tudi v šoli za ure športne vzgoje) starši plačajo za 1 mesec nižjo vadnino. V primeru, da je odsoten z vadbe 8 polnih tednov ( lahko tudi 2x po 4 zaporedne v eni sezoni) plačajo za 2 meseca nižjo vadnino itd. Ta odsotnost oz. nižje plačilo se upošteva samo v naslednjem plačilnem obdobju, lahko tudi v drugem šolskem letu oz. drugi sezoni. Denarja za nazaj ne vračamo!

Plačila vadnine in članarine se izvedejo na:

GD Sokol,
Gajeva 2,
1235 Radomlje

Poslovni račun društva: 02059-0090377218 odprt pri NLB (pri namenu obvezno navedite ime in priimek otroka, sklic ni pomemben).