Naši vodnikiDamjan

Programe sofinancirajo:Koledar
June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Plačila in popusti

CENIK (sezona 2021/22)

OŠ Venclja Perka (Domžale): 2x tedensko po 90 min……………………………. 50 €/mesec  – plačilo se izvede v dveh zneskih za 5 mesečno obdobje skupaj (podrobnosti navedene spodaj)

OŠ Dob (Dob pri Domžalah): 2x tedensko po 90 min…………………………….. 50 €/mesec – plačilo se izvede v dveh zneskih za 4 in 5 mesečno obdobje skupaj (podrobnosti navedene spodaj)

ŠK Feniks (Duplica pri Kamniku): 2x tedensko po 90 min ……………………… 60 €/mesec –  plačilo se izvede v dveh zneskih za 4 in 5 mesečno obdobje skupaj (podrobnosti navedene spodaj)

OŠ Venclja Perka (Domžale): predšolski 2x tedensko po 60 min……………… 35 €/mesec  – plačilo se izvede v dveh zneskih za 5 mesečno obdobje skupaj (podrobnosti navedene spodaj)

CENIK vadbe najdete tudi na pristopni izjavi (prijavnici) za posamezno lokacijo in skupino, saj je cena vadbe različna glede na lokacijo vadbe in/ali starostno skupino (predšolski imajo krajši čas vadbe).

Vpis otroka

Prvi dve vadbi sta za še nikoli vpisane otroke brezplačni, da se ta delno seznani z načinom dela v skupini ter približno dobi občutek o sami vsebini vadbe. V kolikor se odloči za vpis, s starši najde prijavnico na tej spletni strani, jo natisne ter izpolnjeno in podpisano prinese samo levo polovico prijavnega lista na vadbo ter ga odda trenerju. Desno polovico starši obdržijo, saj le ta predstavlja informacije o programu vadbe, urnik na posamezni lokaciji ter postopek o izvedbi plačila.

Plačilo vadnine in članarine je možno le prek poslovnega računa društva. Gotovinskega poslovanja zaradi boljše preglednosti in zahtevnosti zakonodaje pri gotovinskem poslovanju ne izvajamo.

Vpis na začetku šolskega leta

V mesecu oktobru (plačilno obdobje za prvih 5 mescev) in v marcu (plačilno obdobje za drugih pet mesecev) izvedete plačilo za posamezno obdobje. Položnic ne pošiljamo, plačilo izvedete sami na poslovni račun društva. Račun boste prejeli po opravljenem plačilu v roku enega meseca prek SMS sporočila v priponki. Plačilo se poravna v ENKRATNEM znesku za prvo obdobje v oktobru in za drugo vadbeno obdobje v marcu.. Prosimo, ne nakazujte denarja v mesečnih obrokih, saj tako plačila postanejo nepregledna, poleg tega pa v nekaterih primerih vodi to v plačilno nedisciplino!

20% popust za drugega otroka v družini!

Zaradi velikega vpisa otrok iz iste družine, imamo v društvu že od samega začetka 20% popust na vadnino za drugega oz. vsakega naslednjega otroka iste družine.

Popust velja samo za vadnino, članarina v višini 10€/člana ne sodi v popust!

(Pri spodnjih izračunih za lokacijo v Kamniku, upoštevajte mesečni znesek 60€ mesečno namesto 50€).

Primer popusta za drugega otroka: za prvega otroka je znesek npr. 250€, drugi pa ima 20% manj, kar pomeni 250€ – 50€ = 200€.

Primer plačila prvega obroka (september – januar), kjer sta zajeti vadnina za 5 mesecev in letna članarina: 2x tedenska vadba = 250€ (5 mesecev x 50€) + 10€ letna članarina = 260€ oz. za drugega  otroka to pomeni 200€ + 10€ = 210€.

Primer plačila za drugo vadbeno obdobje (februar – junij), kjer je zajeta vadnina za 5 mesecev: 2x tedenska vadba = 250€ (5 mesecev x 50€) oz. za drugega  otroka , ki ima 20% popust, je znesek 200€. Plačilo izvedete v mesecu marcu.

Na lokacijah z možnostjo 3x tedenske vadbe upoštevate mesečni znesek 65€.

Vpis med šolskim letom

Možen je tudi vpis med šolskim letom. Kdor se vpiše, ko vadba že poteka, ima prvo dve brezplačni vadbi, da sproba način dela in približno vidi potek same vadbe. V kolikor se odloči za vpis, s starši najde prijavnico na tej spletni strani, jo natisne ter izpolnjeno in podpisano prinese samo levo polovico prijavnega lista na vadbo ter odda trenerju. Desno polovico starši obdržijo, saj le ta predstavlja informacije o programu vadbe, urnik na posamezni lokaciji ter postopek o izvedbi plačila.

Višina vadnine med šolskim letom znaša sorazmerno nižji delež (50€/mesec, predšolski 30€/mesec) od polne vadnine, gledano na mesec vpisa.

Primer višine vadnine za otroka, ki se vpiše npr. v novembru. Od polne vadnine 250€ za prvo obdobje, ki se začne s septembrom, odštejete vadnino za dva meseca, ko ni obiskoval vadbe (september in oktober), kar pomeni, da plačate vadnino samo za preostale tri mesece (november, december in januar) prvega plačilnega obdobja v višini 160 € (150€ vadnina + 10€ članarina).

Izostanek od vadbe oz. nezmožnost izpeljave programa zaradi obvezne karantene ali “višje sile” – nižja vadnina

POŠKODBE, BOLEZNI: Zgodi se, da se otrok poškoduje (zlomi kosti ipd.) ali dobi dolgotrajno bolezensko stanje, in zato izostane od vadbe za več tednov ali celo mesecev. Za tovrstne primere imamo v društvu seveda razumevanje. Zato za otroka, ki manjka na vadbi 4 polne zaporedne tedne zaradi zdravstvenih težav in nezmožnosti športnega udejstvovanja (to mora veljati tudi v šoli za ure športne vzgoje) starši plačajo za 1 mesec nižjo vadnino. V primeru, da je odsoten z vadbe 8 polnih tednov ( lahko tudi 2x po 4 zaporedne v eni sezoni) plačajo za 2 meseca nižjo vadnino itd. Ta odsotnost oz. nižje plačilo se upošteva samo v naslednjem plačilnem obdobju, lahko tudi v drugem šolskem letu oz. drugi sezoni. Denarja za nazaj ne vračamo!

OBVEZNA KARANTENA CELOTNE SKUPINE ali VADEČEGA: tudi letošnjo sezono bomo pričeli z nekoliko negotovim prizvokom v povezavi s “krizo” širjenja okužb COVID-19. V društvu razmišljamo tudi o morebitnem scenariju, ko smo s strani javnih inštitucij prisiljeni prekiniti z vadbo za obdobje 10ih dni v kosu (trenutna zahtevana doba trajanja karantene) s skupino, kjer je bil potrjen en ali več primerov okužb. V takem primeru (verjetno) tudi trenerji, ki delujemo v drugih skupinah in lokacijah  (verjetno) ne bomo smeli izvajati vadbe drugje. Kakorkoli že, v društvu smo se odločili, da vrnemo že plačano vadnino v višini mesečnega zneska (50€ oz 30€ pri predšolski vadbi) vsem udeležencem programa vadbe, ki se ne bodo mogli udeležiti vadbe zaradi NAŠE nezmožnosti izvajanja le te. V kolikor bomo trenerji prisiljeni na obvezno karanteno v seštevku 30 dni znotraj posameznega trimesečja (četudi ne zaporedno), bomo vsem prikrajšanim za odpoved vadbe vrnili denar v višini mesečnega zneska vadnine ali ga na željo plačnika prenesli v naslednje plačilno obdobje. Upamo, da do takšnih komplikacij ne bo prihajalo, saj v nasprotnem primeru tovrstnih ponavljanj v najslabšem primeru prekinemo ali odpovemo s programom za letošnjo sezono.

Ravno tako velja tudi za primer 30 dnevne obvezne karantene vadečega – 3 kratni izostanek po 10 dni zaporedno v obdobju vsakega plačilnega obdobja – vrne oz. prenese se mesečni znesek v naslednje plačilno obdobje.

OBE MOŽNOSTI IZOSTANKA OD VADBE SE NE SEŠTEVATA! Mora biti izpolnjen pogoj vsaj 30 dni (ali več) izostanka v posameznem scenariju.

Prosimo za razumevanje in strpnost, saj se podajamo vsi skupaj v deloma neznano delovanja na podlagi nekajmesečnih opažanj naših odločevalnih inštitucij (NIJZ, Ministrstvo za šolstvo in šport).

Plačila vadnine in članarine se izvedejo na:

GD Sokol,
Gajeva 2,
1235 Radomlje

Poslovni račun društva: 02059-0090377218 odprt pri NLB (pri namenu obvezno navedite ime in priimek otroka, sklic ni pomemben).