Naši vodnikiDamjan

Programe sofinancirajo:Koledar
June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Vadba v tednu 12. – 16. oktobra negotova… počakajte s plačilom vadnine.

Z današnjim dnem je pričel veljati odlok o zbiranju največ 10 oseb, ki velja tudi za športne aktivnosti v telovadnicah. Kljub temu obstaja opcija pridobitve pozitivnega mnenja NIJZ, ki omogoča vadbo tudi večji skupini otrok od 10. V društvu si preko GZS prizadevamo za pridobitev pozitivnega mnenja NIJZ za naš način vadbe, kljub temu je realnost malo bolj kompleksna, saj je danes petek, v ponedeljek pa imamo na urniku že vadbene skupine. Posledično je verjetnost izpeljave vadbe vsaj v ponedeljek ter še kakšen dan kasneje nerealna, saj smo v nasprotnem primeru v prekršku. Poleg tega so tudi vodstva šol jasno dala pisna in ustna navodila ter zagotovila izgube terminov v primeru nespoštovanja ali kršenja trenutnih zahtev odloka.

Čez noč smo se znašli v negotovem položaju, zato vas naprošamo, da VSAK DAN spremljate objave novic na tej spletni strani, saj bomo očitno tako kot naša vladna politika primorani čez noč sprejemati odločitve in vas o tem obveščati v zadnjem trenutku. To ni naš način dela, smo pa trenutno prisiljeni v to, na žalost.

Trenutno obstoječih oz. začetih programov vadbe v Domžalah in Dobu še ne ukinjamo, saj še vedno upamo na ugodno skupno rešitev, ki bo zadovoljila tako trenutnim zahtevam vlade, kot tudi na drugi strani omogočila vadbo vašim otrokom. Izvedba vadbe na lokacijah Domžal in Doba v tednu 12.-16. oktobra je še nepotrjena.

S plačili vadnine prosimo še počakajte do zadnjega tedna v
oktobru, že plačane bomo v primeru negativnega razpleta vrnili na račun plačnika. V primeru, da vadba ne bo izvedena vsaj 4 polne tedne (ne nujno zaporedno) starši ne boste dolžni plačati niti mesečnega zneska!

Z upanjem na ugodni razplet, vaši vodniki.