Naši vodnikiDamjan

Programe sofinancirajo:Koledar
June 2023
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Zaključek sezone, vračilo plačila in preostala plačila za 2. polletje

Pozdravljeni,

zadnje informacije, ki nam onemogočajo vadbo na šolah, smo prejeli danes (obvestilo najemniki-1).

Posledično smo primorani zaključiti sezono, na žalost, saj nimamo izbire, ker smo vezani na šolske prostore oz. telovadnice.

VRAČILA že plačane vadnine za 2. polletje

Ker “storitve” nismo izvedli v predvidenem obsegu, bomo do konca meseca maja nakazali vsem, ki ste že poravnali plačilo vadnine, preostanek zneska odštetega za mesec februar, ko smo program še v celoti izvedli (primer: kdor je plačal znesek v višini 200€ za 5 mesecev, bo prejel povrnjeno 160€). Tako boste prejeli na račun po vaši izbiri razliko zmanjšano za mesečno plačilo v višini 40€ oz 30€ za predšolsko vadbo. Da ne bo pomot oz nesoglasij glede bančnih računov, vas naprošamo, da podatke za nakazilo pošljete prek SMS-a na 040 238 461 ali na elektronski naslov: damjan.usenik@gmail.com . Podatki naj zajemajo: Ime in priimek imetnika računa, naslov, ter seveda obvezno št. računa in banko pri kateri je odprt. Vračila bomo izvedli le na račune odprte v Republiki Sloveniji oz pri bankah in podružnicah, ki so registrirane v RS, čezmejnih nakazil zaradi preglednosti in omejitev s strani FURS-a ne bomo izvedli.

PLAČILA dolžnikov za mesec februar

Vsi, ki še niste poravnali vadnine za drugo polletje, poravnajte znesek v višini mesečnega zneska 40€ (oz. 30€ predšolska vadba) za mesec februar, ko smo trenažni proces v celoti izvedli. Plačilo zaradi finančnih razmer društva prosim poravnajte takoj oz. do konca meseca maja! Vse podatke o društvu najdete pod zavihkom “Osnovni podatki”.

Kljub dani situaciji, poskušajte preživeti pol,etje v dobri družbi in z veliko dogodki, pa upajmo vsi skupaj, da se zadeve uredijo do jeseni, ko otroci spet sedejo v šolske klopi in upamo, pridejo tudi v telovadnico. Mogoče letošnjo sezono začnemo celo mesec prej kot ponavadi in sicer v septembru.

Hvala za razumevanje,

predsednik, Damjan Usenik in vodniki društva.